Kleurrijke maatwerkoplossingen voor marketing en communicatie

Lees verder

Graag stel ik Studio Zes aan u voor. Het was 1997 op het moment dat mijn toenmalige mentor en tevens leraar Nederlands me vroeg of ik wel op mijn ‘plek’ zat op de gekozen vooropleiding op de plaatselijke middelbare school.

Zelf had ik daar nog niet zo bij stil gestaan maar de vol gekliederde agenda en schriften met meer poppetjes en tekeningen dan aantekeningen spraken blijkbaar boekdelen. Er waren twee beroepskeuzetesten voor nodig maar het werd duidelijk dat ik toch meer had met auto’s en grafische technieken dan met elektrotechniek of verzorging. Het gedeelte van auto’s was me duidelijk maar grafische technieken zei me bijzonder weinig.

Niet veel later bezocht ik de open dag van het Grafisch Lyceum Eindhoven en was ik verkocht. Een klaslokaal met 20 computers, een ruimte met Heidelberg drukpersen, een doka om foto’s te ontwikkelen en zeefdrukramen waarmee kleding werd bedrukt: dit was waar ik mijn schooljaren wilde doorbrengen.

Na een algemene tweejarige MBO-opleiding Grafische Technieken wilde ik niet ‘maar’ één onderdeel van het grafische proces onder de knie krijgen maar koos ik voor een aanvullend vijfde overbruggingsjaar om daarna verder te kunnen gaan met de vierjarige MBO opleiding Grafisch Intermediair.

Met deze vooropleiding op zak kon ik mezelf profileren als allround grafisch specialist en had ik de mogelijkheid om om klanten te begeleiden van idee tot eindproduct, op elk onderdeel van het grafische vak.

Met mijn MBO-diploma op zak kwam ik via een zaterdagbaantje in een hele andere branche terecht. Omdat ik mijn passie voor het grafische vak en mijn verse kennis niet verloren wilde laten gaan besloot ik met Studio Zes te starten.
Inmiddels is mijn portfolio gevuld met vele prachtige projecten en sta ik dagelijks klaar met kleurrijke maatwerkoplossingen voor marketing en communicatie.

Wat kan Studio Zes voor u betekenen?

Frisse wind door huisstijl en platform WeTransfer

Lees verder

Misschien had je het al gemerkt, deze week heeft er een frisse wind gewaaid door de servers van WeTransfer. Een redesign helemaal in de stijl van deze tijd en met diverse verbeteringen op het gebied van snelheid, veiligheid en stabiliteit. En dat is in een keer uitgerold in maar liefst 195(!) landen. Hiermee is WeTransfer naar eigen zeggen klaar voor de volgende groeifase.

Lees het uitgebreide artikel omtrent de redesign bij It’s Nice That, lees het persbericht in de online newsroom, lees het blogbericht bij WeTransfer of bekijk het onderstaande filmpje.